انواع برچسب اموال و کاربردهای آن

  • شنبه 16/آذر/1398
انواع برچسب اموال و کاربردهای آن
برچسب اموال چیست؟

یکی از انواع برچسب هایی که بسیار مورد توجه شرکت ها قرار می گیرد، برچسب اموال است. اما سوال اصلی این است که برچسب اموال چیست؟ تقریباً همه کسب و کارهایی که به ابزاری سریع برای پیگیری وضعیت همه اموال موجود در شرکت و مورد استفاده پرسنل خود نیاز دارند، از برچسب اموال استفاده می کنند. این برچسب ها به وسایل مورد نظر و همچنین کلیه وسایل آماده برای فروش چسبانده می شوند و اغلب بارکدهایی دارند که کار پیگیری را راحت تر می کند.

در حالی که برچسب اموال ابزاری ضروری برای اکثر سازمان ها به حساب می آید اما عده ای نمی دانند که برای کسب نتایج بهینه، این برچسب ها را باید کجا نصب کنند. بعضی هم حتی به این باور غلط اعتقاد دارند که برچسب اموال باید جایی دور از دید روی وسایل چسبانده شود. اما همین جا باید ذکر شود که برچسب اموال، حتی وقتی از متریال قابل تخریب ساخته شده و جنس ضد تحریف هم نداشته باشد، در هر صورت می تواند سارقان را سرقت آن ها منصرف کند. برای بهره بردن از این ویژگی برچسب اموال باید آن را در محلی قابل مشاهده نصب کرد.

حالت ایده آل این است که برچسب اموال از متریال ضد تحریف و ضد جعل تولید شود. به علاوه باید چسب بسیار خوبی برای این برچسب ها در نظر بگیرید، به طوری که فقط با مواد قوی حلّال چسب بتوان آن را از سطح اموال جدا کرد. وقتی از برچسب اموال استفاده می کنید، خوب است لیستی هم از افرادی داشته باشید که هر یک از اموال در اختیار آنها قرار دارد تا در صورت بروز هرگونه مشکل، بدانید بررسی های خود را باید با کمک چه فردی آغاز کنید. این کار همچنین باعث خواهد شد افراد مسئول، در حفظ و نگهداری اموال مربوطه هم کوشاتر باشند.

انواع برچسب اموال

انواع برچسب اموال

برچسب های مصرفی نسبت به مکان و کالایی که برای آن استفاده می شوند، جنس های متفاوتی دارند. برچسب های فویلی، برچسب های پلی استر، برچسب های ویرایشی، برچسب های قابل جابه جایی و... از انواع برچسب اموال هستند. بسیاری از این برچسب ها نیز شامل بارکد می شوند. برخی از برچسب ها قابلیت ماندگاری در برای حلال ها و نسوختن در برابر دمای بالای 650 درجه را دارند. برخی دیگر در برابر نور خورشید مقاوم بوده و یا این که بسته به نوع کاربردشان نسبت به آب، نمک، خاک و یا مواد شیمایی مقاوم هستند.

بیشتر بدانید: برچسب اموال چیست؟ و چه تفاوت های دارد؟

برچسب اموال امنیتی

برچسب های امنیتی نوعی از برچسب اموال هستند که به صورت بارکد قابل تشخیص بوده و برای کالاهایی که ارزشمند هستند و امکان سرقت در آن ها زیاد است مورد استفاده قرار می گیرد. این برچسب ها از نوعی ID خاص که به صورت رمز است استفاده می کنند و این امکان را به دارنده آن می دهند که شناسایی و ردیابی آن به راحتی انجام دهد. جنس بر چسب اموال ضد سرقت معمولا پلی استر و فویلی است.

برچسب اموال بارکدی

یکی دیگر از انواع برچسب اموال نوع بارکدی است که برای محیط های صنعتی و تولیدی بیشتر استفاده می شود. این برچسب ها شامل بارکد است و جنس آن ها معمولا پلاستیکی و یا فلزی می باشد. برچسب اموال دوام بالایی دارد و حتی در شرایط سخت و ناهموار محیط تولید ماندگار است. این برچسب ها بسته به محیط تولید می توانند حتی در دمای بالای 1200 درجه نیز مقاوم باشند یا در برابر مواد شیمیایی از بین نروند حتی لازم است برخی از این مدل برچسب ها در هنگام مجاورت با مواد شیمیایی خاصیت برچسبی و یا نگهداری از گزینه های چاپ شده روی خود را نیز حفظ کنند.

ID روی برچسب اموال به چه کار می آید؟

شناسه یا به عبارتی ID برچسب اموال از ویژگی های زیادی برخوردار می باشد. یکی از این ویژگی ها این است که به خوبی قابل رویت است. دیگری این که ID این برچسب ها جهت ردیابی به کار گرفته می شود و به راحتی قابل کنترل کردن از طریق سیستم پیگری است. از دیگر خواص ID به کار گرفته شده بر روی برچسب اموال می توان به کنترل موجودی، امنیت برای آیتم های ارزشمند، رعایت مقررات، نگهداری دقیق، کاهش هزینه ها و استفاده موثر از دارایی ها اشاره کرد.

آیا واقعاً به برچسب اموال نیاز دارم؟

برچسب اموال را واقعا نیاز دارم؟ پاسخ صریح و کوتاه این است: بله. اینکه کسب و کار شما بزرگ است یا کوچک تفاوت قابل ملاحظه ای ایجاد نمی کند؛ اگر به دستگاه ها و تجهیزات اداری خود علاقه دارید، استفاده از این نوع برچسب ها ساده ترین و اقتصادی ترین راه برای ردگیری و نظارت بر آن هاست و یک نوع محصول امنیتی می باشد.

این نوع از لیبل ها به مالکان کسب و کار امکان می دهند تا در هر زمانی بدانند تجهیزات و اموالشان کجاست. به کار بردن آنها احتمال مفقود شدن اموال را کاهش می دهد و درصد خطای انسانی در سیستم ردگیری اموال به صورت دستی را از بین می برد.بعضی از انواع برچسبها می توانند حاوی بارکد مخصوص اموال نیز باشند. در این صورت یک اسکن ساده باعث می شود تا کلیه اطلاعات مربوط به اموال به صورت یک جا در اختیار مالکان قرار گیرد.

​کاربردهای برچسب اموال

این برچسب ها چهار هدف اصلی دارند:

  1. جلوگیری از سرقت
  2. کنترل لیست اموال
  3. ردگیری اموال
  4. جمع آوری اطلاعات نگهداری

با استفاده از لیبل اموال به طور مستقیم به سارقان نشان می دهید که تجهیزات مورد نظر، متعلق به شما هستند و قابل پیگیری. بارکدهای موجود روی برچسب اموال امکان شناسایی سریع و ساده تجهیزات و تعلق آن به شرکت شما را ایجاد می کنند، بنابراین هرگونه وسیله ای که از شرکت شما به سرقت رود، در صورت پیدا شدن به سادگی به شما بازگردانده خواهد شد.

این محصول از مقاوم ترین مواد اولیه تهیه می شوند و به همین خاطر بسیار بادوام هستند. در عین حال چسب این لیبل ها بسیار قویست که احتمال کندن آن از روی اموال را کاملاً از بین می برد. با خیال آسوده مطمئن باشید که با قدرت روی اموال باقی می مانند و وسایل شما در همه حال قابل شناسایی خواهند بود.

با استفاده از این تکنیک چاپ، همواره بر تعداد موجودی تجهیزات خود تسلط خواهید داشت و در هر زمانی می دانید که دقیقاً از چه وسیله ای چند عدد موجود دارید. این موضوع برای همه کسب و کارها بسیار حائز اهمیت است چون جلوی هزینه های اضافی برای تهیه تجهیزاتی که در حال حاضر به اندازه نیاز موجود دارند را خواهد گرفت.در این شرایط شما دیگر احتیاجی ندارید به شمارش دستی تکیه کنید و محاسبات خود را بر پایه اطلاعاتی تنظیم کنید که شاید نادرست باشند. دقت اطلاعاتی که از این طریق به دست می آورید با هیچ چیز دیگر قابل مقایسه نیست.یک کاربرد دیگر برچسب اموالِ دارای بارکد این است که وضعیت کنونی تجهیزات از نظر خدمات تعمیر و نگهداری را هم برای شما روشن می کند.

مثلاً وقتی خدمات تعمیر و نگهداری برای وسیله ای انجام می شود، با ثبت بارکد و اطلاعات عملیات انجام شده، همواره آمار دقیق و به روزی از وضعیت نگهداری و تعمیرات انجام شده برای وسایل شرکت خود در اختیار خواهید داشت که این اطلاعات برای سرویس های بعدی نیز بسیار مفید خواهند بود.

چسباندن برچسب اموال

حال که متوجه شدیم که برچسب اموال چیست، خیلی از موضوع اصلی دور نشویم. بهترین جا برای چسباندن برچسب اموال کجاست؟ در اینجا لیستی از وسایل رایج و مورد استفاده در شرکت ها را خواهیم دید و با بهترین محل برای چسباندن برچسب اموال روی هر یک آشنا خواهیم شد:

چسباندن برچسب اموال

کامپیوتر، لپ تاپ و سایر تجهیزات مشابه:

از آنجا که کامپیوترها اغلب یک مانیتور و یک کیس دارند، شما باید برای هر بخش به طور مجزا برچسب اموال در نظر بگیرید. برای مانیتورها، برچسب را در قسمت پشتی بچسبانید؛ جایی که به راحتی می توان به آن دسترسی داشت و در صورت لزوم بتوان با یک اسکنر اپتیکال دستی، برچسب را اسکن کرد. برای کیس ها، می توانید برچسب را در قسمت جلو، بالا یا پشت کیس بچسبانید. برچسب اموال برای لپ تاپ ها هم بهتر است در قسمت زیرین آن ها چسبانده شود.

مبلمان اداری:

مبلمان اداری یکی از اجزای جدانشدنی شرکت ها و سازمان ها به حساب می آیند. این اموال هم باید برچسب داشته باشند اما به لحاظ ماهیتشان، برچسب باید جایی قرار بگیرد که به زیبایی آنها صدمه ای وارد نشود. به علاوه به خاطر اندازه بزرگشان، این وسایل کمتر در خطر سرقت هستند. برای قفسه ها، کتابخانه ها و سایر اجزای به نسبت کوچک تر، برچسب اموال را در بالاترین قسمت و گوشه سمت راست بچسبانید. برای صندلی های اداری، کاناپه ها و موارد مشابه، تگ اموال پشت قسمت تکیه گاه، گوشه سمت راست از بالا یا وسط پشتی چسبانده می شود. برای میز، میز تحریر، میز کار و سایر آیتم های مبلمان اداری که کاربردی مشابه این موارد دارند، برچسب اموال باید در بالاترین نقطه از پایه سمت راست یا نزدیک به گوشه سمت راست چسبانده شود.

لوازم آشپزخانه و لوازم کوچک اداری:

برای لوازم کوچک آشپزخانه و دستگاه هایی مثل فکس، فتوکپی و همه انواع تجهیزات مشابه، برچسب اموال باید جایی چسبانده شود که امکان مشاهده و اسکن آن به راحتی وجود داشته باشد. محل قرارگیری معمول برچسب روی این نوع وسایل، گوشه بالا سمت راست است. برای تجهیزات و لوازم بزرگ تر آشپزخانه هم می توان برچسب اموال را روی گوشه بالا و سمت راست آن ها چسباند.

تجهیزاتی که در معرض کثیفی، دوده و حرارت هستند:

ابزار برقی، ماشین آلات سنگین و سایر ابزار مشابه هم باید به عنوان اموال بسیار ارزشمند در لیست اموال هر سازمانی ثبت شوند. برچسب اموال برای این وسایل باید در محلی چسبانده شود که با حداقل میزان چربی، دوده، حرارت و کثیفی در تماس است.

منبع:sinapacking.com

درباره این مقاله دیدگاهی بنویسید...
برای ثبت دیدگاه باید ابتدا وارد سایت شوید. جهت ورود را کلیک کنید