معرفی بهترین شرکت های ارائه دهنده اینترنت پر سرعت

  • شنبه 11/اردیبهشت/1400
معرفی بهترین شرکت های ارائه دهنده اینترنت پر سرعت

نرم افزار های انلاین انبارداری، مدیریت فروش و حسابداری امروزه نیاز مهمی تلقی می شوند چرا که مدیر و کارمندان نیاز دارند از هر مکانی و با هر دستگاهی به شبکه کاری خود متصل شوند و این نیاز را نرم افزارهای آنلاین برطرف می کنند. انبار انلاین در این مقاله انواع اینترنت ها را معرفی و شرکت های ارایه دهنده را در اختیار شما قرار می دهد.

بهترین خدمات دهندگان اینترنت یا به عبارتی بهترین شرکت های اینترنتی کدامند؟
جواب این سوال به منطقه مورد نظر شما، بودجه، نیاز سرعت دانلود و آپلود، تعداد کاربر و حجم مصرفی شما بستگی دارد.

از کدام شرکت اینترنت بگیریم؟
پوشش دهی منطقه شما اولویت است.

  • کدام پوشش دهی در منطقه ما جوابگو هست؟
  • برای انبار چه مودم و خطی بگیریم؟
  • بهترین اینترنت موبایل را کدام اپراتور می دهد؟
  • هزینه کدام اپراتور و شرکتی مناسب تر است؟
  • بدترین شرکت های اینترنتی کدامند؟
  • از کیفیت اینترنت فعلی راضی نیستم چه شرکتی را جایگزین کنم؟
  • بهترین اینترنت خانگی چیست؟

این پرسش ها پاسخی همیشگی ندارند و همواره پاسخ می تواند بر اساس تجربه هر کاربر متفاوت باشد و این در حالیست که کیفیت خدمت رسانی هر شرکت در هر منطقه از کشور متفاوت خواهد بود.
همچنین شما بعنوان کاربر ممکن است سرعت بالا را به هزینه بیشتر و حجم کمتر ترجیح دهید. چرا که برای راه اندازی و استفاده از نرم افزار های آنلاین انبارداری حجم زیادی نیاز ندارید و با توجه به دامنه داخلی انبار آنلاین حجم مصرفی داخل خواهید داشت و در بعضی شرکت ها هزینه نیم بها دارد. حال آنتن دهی آن برای منطقه مهم می شود.
بزرگترین مشکل در پاسخ دادن به این پرسش ها این است که همگان همه چیز نمی دانند یا به عبارتی دیگر خط کش کیفیت اینترنت دست همگان نبوده ولی حالا وضع فرق می کند.

وحید علی محمدی می نویسد: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گزارشی، میزان رضایت کاربران اینترنت را منتشر کرد که براساس آن شرکت های شاتل، ایرانسل و ایران سولار در فناوری های مختلف ارائه شده، بیشترین میزان رضایت مندی مشتریان را داشته اند.
در جدیدترین گزارش دوره ای رگولاتوری که براساس رضایت سنجی مشتریان از خدمات ارائه شده از سوی شرکت های اینترنتی تهیه شده است، در بخش اینترنت پرسرعت، شرکت شاتل با امتیاز 16.17 جلوتر از دیگر شرکت های این حوزه قرار گرفته است.

گزارش سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی
شرکت های های وب و آسیاتک در رتبه های بعدی قرار دارند که امتیاز آن ها بین 14 تا 15 است. در این جدول، شرکت مخابرات ایران با امتیاز حدود 11 در رتبه آخر قرار گرفته است.

بهترین اپراتور موبایل از نظر پوشش شبکه

این آمار توسط آی تی ایران در بهمن سال 98 منتشر شده است. در زمینه اینترنت موبایل رگولاتوری وضعیت پوشش را هم به عنوان یک شاخص کیفی در نظر گرفته و در یک نقشه اینتراکتیو وضعیت آنتن دهی و پوشش را در تمامی نقاط شهر مورد تست و آزمایش قرار داده که کاربران می توانند میزان پوشش شبکه محله سکونت یا کار خود را در آن ببینند. اما بر اساس ارزیابی رگولاتوری حداقل در استان تهران هر سه اپراتور ایرانسل، همراه اول و رایتل در مجموع وضعیت خوبی دارند.

بیشتر بدانید: معرفی برترین مرورگرهای 2022

ایرانسل 83 درصد شهر تهران را تحت پوشش شبکه خود دارد، مناطق با پوشش ضعیف در تهران 11 درصد است و مناطق فاقد پوشش حدود 3 درصد را تشکیل می دهند. وضعیت ایرانسل کمابیش در کل استان مشابه است جز اینکه مناطقی که تحت پوشش نیستند حدود 5 درصد است.
همراه اول در شهر تهران وضعیت بهتری دارد و حدود 85 درصد شهر تحت پوشش خوب این اپراتور است. مناطق تحت پوشش متوسط 10 درصد را تشکیل می دهند و تنها 2 درصد مناطق از پوشش ضعیفی برخوردارند.

بهترین اپراتور موبایل از نظر پوشش شبکه
همراه اول اما در کل استان تهران از نظر مناطق فاقد پوشش حدود 7 درصد است که 2 درصد بیشتر از ایرانسل است.
وضعیت پوشش رایتل به خوبی دو اپراتور همراه اول و ایرانسل نیست. 7 درصد مناطق در شهر تهران فاقد پوشش است. در کل استان این عدد (عدم پوشش) به 50 درصد! می رسد.

زومیت در مقاله ای تفاوت اینترنت ADSL و VDSL در چه چیزی است و اینترنت TD-LTE با ADSL و فیبر نوری و اینترنت خط ایرانسل و همراه اول چه تفاوت هایی دارد را اینگونه بازگو کرده است:

اینترنت ADSL

اینترنت ADSL مدت زیادی است که در کشور ما وجود دارد. این نوع از اینترنت به طور عمده به خط تلفن و سیم کشی مسی متکی است. بالاترین سرعت ADSL برابر با 24 مگابیت بر ثانیه است که البته رسیدن به رعایت شاخصه های نیاز دارد که به سختی امکان پذیر می شوند. عموم سرویس دهنده های کشور حداکثر 16 مگابیت قادر به ارایه ی پهنای باند اینترنت ADSL هستند.

اینترنت ADSL مخفف Asymmetric Digital Subscriber Line است و جزو قدیمی ترین سرویس های اینترنت در جهان است که با استفاده از خطوط تلفن ثابت و بدون ایجاد مزاحمت برای تماس های صوتی (اتفاقی که در دایال آپ رخ می داد)، اطلاعات را از مراکز مخابراتی به روی مودم می آورد. اتصال اینترنت ADSL را می توان روی خطوط تلفن ثابت ایجاد کرد و نیازی به کابل کشی و نصب خطوط جدید ندارد. اینترنتADSL، ارزان و نسبت به انواع دیگر اینترنت پهن باند در دسترس و راه اندازی سریع و ساده تری دارد؛ با وجود این، محدودیت هایی از جمله سرعت دانلود کمتر از 24 مگابیت بر ثانیه و سرعت آپلود کمتر از دو مگابیت روبه روست.
با این تعریف بنظر می رسد برای کارخانه یا انبارهای دور از شهر Adsl گزینه خوبی نباشد.

بیشتر بدانید: اینترنت ماهواره ای چیست؟

در اینترنت ADSL، فاصله ی شما با مرکز مخابراتی و کیفیت سیم کشی ساختمان نقش تعیین کننده ای در سرعت دریافتی تان دارند. نکته ای که درباره ی این نوع اینترنت وجود دارد، لزوم بهره مندی از خط تلفن است؛ یعنی باید خط تلفن بخرید. بنابراین اگر قصد دارید برای نقطه ای که خط تلفن ندارد، این نوع اینترنت را تهیه کنید، باید به گزینه های دیگری فکر کنید. هزینه ی پایین تر این سرویس از نکات مثبت ADSL درمقایسه با سایر سرویس ها است.

شرکت های ارایه دهنده ​​ADSL:

شرکت های ارائه دهنده اینترنت
خرید مودم از اقدامات شما برای داشتن اینترنت Adsl است که می توانید از این لینک ها به بررسی مودم های مختلف تی پی-لینک، ایسوس، دی-لینک، تندا، زایکسل، هوآوی، زولتریکس بپردازید:

لیست قیمت مودم ADSL در ایمالز

لیست انواع مودم در دیجی کالا

لیست قیمت مودم ها در ترب

اینترنت VDSL

اینترنت VDSL مخفف Very-high-bitrate Digital Subscriber Line و روی بسترهای کابل های شبکه است؛ بنابراین برخلاف ADSL از خطوط تلفن ثابت شهری برای انتقال اطلاعات استفاده نمی کند و نیاز به کابل کشی دارد. البته سرعت دانلود روی اینترنت VDSL نزدیک به پنج برابر سرعت دانلود ADSL است و سرعت آپلود آن نیز 10 برابر ADSL است.

نکته ی مثبت درباره اینترنت VDSL این است که نیاز به تغییری در زیرساخت ها از سوی کاربر وجود ندارد. اینترنت VDSL از فناوری مشابه ADSL بهره می برد و درست به مانند ADSL، به خط تلفن و کیفیت سیم کشی بستگی دارد​.
برای رفع مشکل فاصله از مرکز مخابراتی که موجب افزایش نویز و کاهش کیفیت سیگنال می شود، مراکز مخابراتی در محل هایی که اینترنت VDSL ارائه می شوند، سوئیچ هایی را تعبیه می کنند تا به نوعی، فاصله ی بین سرویس گیرنده و مرکز مخابراتی را میان بر زده باشند. با این حال این سرویس همچون ADSL، به کیفیت خطوط مسی تکیه بسیاری دارد. باید توجه کنید که امروزه خط های جدید مخابرات فیبر نوری بوده و ممکن است خرید خط با سیم مسی امکان پذیر نباشد.

حداکثر سرعت اینترنت VDSL برای دانلود فایل ها 300 مگابیت برثانیه و برای آپلود فایل ها 100 مگابیت بر ثانیه است؛ با وجود این، فعلا در ایران سرویس هایی با سرعت بالاتر از 100 مگابیت بر ثانیه ارائه نمی شوند. موضوع مشهود درباره ی VDSL، فاصله ی کمتر بین سرعت دانلود و آپلود نسبت به اینترنت ADSL است.
در زمان نگارش این مطلب، دسترسی به اینترنت VDSL تنها به نقاط محدودی در شهرهای همچون تهران، کرج، قم و یک سری شهر دیگر خلاصه شده است؛ بنابراین حتما از شرکت سرویس دهنده درباره ی پوشش دهی VDSL در منطقه تان پرس و جو کنید.

توجه داشته باشید که هزینه ی سرویس های VDSL نسبت به ADSL بالاتر و حجم ارائه شده معمولا پایین تر است؛ بنابراین فعلا این نوع اینترنت تنها برای موارد حرفه ای نظیر استریمینگ و موارد این چنینی توصیه می شود که نیاز به سرعت بالای آپلود دارند.

شرکت های ارایه دهنده این سرویس:

چرا سرعت آپلود مهم می شود؟

معمولا در شرکت ها برای ارایه محتوا مانند ورود اطلاعات به سامانه های شرکتی، همچنین بک آپ گیری اطلاعات در سرور ها، پست کردن فایل تبلیغاتی ویدئویی و استفاده چندین کاربر از اینترنت نیاز آپلود کردن با سرعت بالا را می طلبد.

بیشتر بدانید: معرفی و مقایسه 20 نرم افزار انبارداری آنلاین و ویندوزی

اینترنت فیبر نوری

اینترنت فیبر نوری همان طور که از نامش پیدا است، به تفاوت ساختار سیم کشی اشاره می کند. برای استفاده از اینترنت فیبر نوری، سیم کشی محل باید به طور کلی توسط شرکت ارائه دهنده تغییر کند؛ از این رو، دسترسی به این سرویس نیازمند تغییرات در زیرساخت است. طبق آمارها، تنها 1درصد از مردم ایران به زیرساخت فیبر نوری دسترسی دارند.
چند سالی می شود که در ایران، شرکت مخابرات اینترنت فیبر نوری را در مناطق خاصی ارائه می کند. اخیرا نیز شرکت های خصوصی وارد این وادی شده اند تا آن ها نیز چنین سرویس را به مخاطبان ارائه کنند؛ بااین حال، همچنان به طرز قابل توجهی، انحصار ارائه ی این سرویس در دست شرکت مخابرات قرار دارد و به احتمال زیاد، اگر قصد استفاده از اینترنت فیبر نوری را داشته باشید، چاره ای جز مراجعه به شرکت مخابرات پیش رویتان نباشد.

حداکثر سرعت قابل ارائه بر بستر فیبر نوری، یک گیگابیت بر ثانیه است که البته رقم ارائه شده در ایران نهایتا به 500 مگابیت بر ثانیه می رسد؛ با این حال، اگر به زیرساخت فیبر نوری مجهز هستید، استفاده از این سرویس یکی از سریع ترین تجارب استفاده از اینترنت را در ایران به شما ارائه خواهد کرد.

نکته ی مثبت درباره ی این سرویس، عدم وابستگی به فاصله با مرکز مخابراتی است؛ بنابراین کاهش کیفیت سیگنالی که در سرویس های ADSL و VDSL شاهد هستیم، در اینترنت فیبر نوری رخ نخواهد داد. شرکت ارایه دهنده فیبر نوری:

شاتل

اینترنت TD-LTE

یکی دیگر از انواع اینترنت پرسرعت، سرویس های ثابت بی سیم (Fixed Wireless Access) است. شرکت هایی که دارای پروانه FWA هستند انواع وایمکس، TD-LTE و اینترنت نقطه به نقطه بی سیم را ارائه می دهند که همان اینترنت پرسرعت ثابت هستند، با این تفاوت که در همان حوزه مکانی قابلیت اتصال بی سیم را دارند و هم چنین امکان اتصال چند دستگاه، به صورت همزمان را فراهم می کنند.

اینترنت TD-LTE حداکثر سرعت آزمایشگاهی 110 مگابیت بر ثانیه را دارد و حداکثر سرعت عملیاتی آن هم، 40 مگابیت بر ثانیه برآورد شده است. محدودیت این سرویس قطع سرویس در صورت جابجایی بین آنتن ها، کاهش کیفیت سرویس با افزایش فاصله کاربر از آنتن و یا وجود اختلال های رادیویی، تعرفه بالاتر به دلیل نوع سرویس، هزینه نصب و نگهداری بالا و استفاده اختصاصی از فرکانس رادیویی است.

همچنین یکی از جدیدترین انواع اینترنت ثابت، 5G FWA و استفاده از 5G برای اینترنت خانگی است و به نوعی نقشه راه 5G از FWA یا Fixed Wireless Access شروع می شود. اگر یک سایت 4G با پهنای باند 100 مگابیت برثانیه و 40 مگاهرتز فرکانس، یک دکل برای کاربرانش عرضه کند، تست های 5G می تواند سه گیگابایت برثانیه عرضه کند، یعنی حتی تا 30 برابر کیفیت روی یک پهنای باند فرکانسی محدود، ظرفیت را بالا می برد. البته این ارقام بدین معنا نیست که می توانید روی گوشی تان سرعت سه گیگابیت دریافت کنید، چون این ظرفیت به تعداد کاربران تقسیم می شود، اما ارائه 100 مگابیت ظرفیت شبکه با ارائه 3 گیگابیت ظرفیت برای 200 مشترک تفاوت زیادی دارد.

از زمان گسترش شبکه ی 4G در ایران، اینترنت TD-LTE نیز به واژه ای شناخته شده تبدیل شد. در این شیوه، کاربران می توانند بدون توجه به کیفیت سیم کشی ساختمان، بهره مندی از خط تلفن ثابت و فاصله تا مرکز مخابراتی، اینترنت پرسرعتی را دریافت کنند.
اینترنت TD-LTE را می توان مشابه اینترنت موبایل دانست. در این سرویس، کاربران با خرید مودمی متناسب با شبکه ی TD-LTE و یک سیم کارت اینترنت ثابت، می توانند به اینترنت متصل شوند و از مراحل عذاب آور هماهنگی با مخابرات برای تخلیه خط، بررسی کیفیت سیم کشی و موارد این چنینی، خلاص شوند.
با این اوصاف، TD-LTE اگرچه پوشش بسیار گسترده تری نسبت به VDSL و فیبر نوری دارد؛ اما همچنان پیش از خرید این سرویس باید از پوشش دهی منطقه تان اطمینان حاصل کنید. بسته به اینکه منطقه ی شما در وسط امواج قرار داشته باشد یا در حاشیه ها، کیفیت و سرعت اینترنتی که دریافت می کنید، متفاوت خواهد بود.

حداکثر سرعت ارائه شده بر بستر TD-LTE در ایران 80مگابیت بر ثانیه است؛ با این حال در حالت معمول، این عدد بین 40 تا 60مگابیت بر ثانیه خواهد بود.

این نوع اینترنت با ایرانسل شروع شد اما در حال حاضر شرکت های دیگر نیز این خدمت رو ارایه می دهند. شرکت هایی مانند:

آسیا تک

ایرانسل

مبین نت

ماهان نت

اینترنت بی سیم یا نقطه به نقطه p2p

با توجه به مشکلات بسیار زیاد و گسترده ی زیرساخت های تلفن و سیم کشی که تجربه اینترنت پایدار با پهنای باند مناسب را دشوار می کند، بسیاری از شرکت های ارایه ی دهنده ی سرویس های اینترنتی امکان تهیه اینترنت بی سیم را فراهم کرده اند. در این روش ISP با استفاده از دکل های خود در منطقه، اقدام به ارایه ی سرویس اینترنت می کند و کاربران با خرید گیرنده ی رادیویی و سایر تجهیزات می توانند به صورت مستقیم و بی سیم سرویس دهنده متصل شوند.

با توجه به طریقه ارسال و دریافت سیگنال های رادیویی در این روش، ارتفاع ساختمان در کنار فاصله و دید مستقیم تا آنتن سرویس دهنده تأثیر بسزایی در کیفیت نهایی اینترنت خواهد داشت. به همین دلیل پس از درخواست سرویس، کارشناس مربوطه با مراجعه به محل اقامت، امکان دریافت را بررسی کده و تخمینی از کیفیت اینترنت ارایه می دهد. بسته به فاصله تا رادیو و تعداد سد های بین راه (دیگر ساختمان ها) پهنای باند این نوع اینترنت از 8 تا 30 مگابیت (دانلود) متغیر خواهد بود.

بیشتر بدانید: تعریف محدودیت دسترسی IP در نرم افزار انبارداری تحت وب
باتوجه به بستر بی سیم، این سرویس برای کاربرانی که به دلیل مشکلاتی همچون بستر نامناسب مخابراتی (خطوط تلفن PCM و فیبر نوری، خرابی خط و …) یا سیم کشی معیوب ساحتمان، نمی توانند از سرویس های ADSL استفاده کنند، ایده آل است.
البته باید در نظر بگیرید که هزینه های اولیه این مدل بالا بوده و اگر مصرف شرکت و محیط کار شما در این اندازه است می توانید از آن بهره مند شوید.
شرکت ارایه دهنده این خدمت:

شاتل

اینترنت خط ایرانسل و همراه اول

شما می توانید با خرید بسته های اینترنتی روی سیمکارت خود از گوشی یا تبلت خود بصورت مودم استفاده کنید. پوشش دهی اینترنت در همراه اول و ایرانسل در تمامی کشور وجود دارد یعنی هرجا خط ایرانسل و همراه اول آنتن دهی اشته باشد شما اینترنت نیز دارید. یا حتی سیم کارت را در مودم های آن بذارید و استفاده کنید.
روش استفاده از اینترنت همراه ایرانسل و چهار گام ساده برای استفاده از اینترنت همراه ایرانسل:

با ارائه سریع ترین اینترنت کشور و پوشش دهی گسترده، اینترنت ایرانسل مطلوب ترین گزینه برای دوستداران فناوری است. در هر نقطه از کشور که باشید می توانید از پوشش دهی منطقه خود مطمئن شوید و برای دسترسی به خدمات موردنظر اقدام کنید. برای آگاهی از نواحی تحت پوشش کافیست به صفحه مناطق تحت پوشش اینترنت همراه سر بزنید تا به اطلاعات کامل مرتبط با پوشش دهی دسترسی یابید.

بیشتر بدانید: دریافت رایگان دمو انبارداری آنلاین

استفاده از سیم کارت ایرانسل

با استفاده از همه سیم کارت های ایرانسل می توانید از نسل سوم اینترنت همراه استفاده کنید. اما برای استفاده از خدمات اینترنت نسل 4 یا 5 /4، ضروریست از سیم کارت های نسل 4 (USIM) استفاده کنید.

اطلاع از پشتیبانی دستگاه شما از اینترنت: به صفحه گوشی های پشتیبانی کننده از اینترنت نسل 3، 4 یا 5/4 مراجعه کنید تا از پشتیبانی اینترنت دستگاه خود مطلع شوید. اگر گوشی شما از نسل 3 یا 4 اینترنت همراه پشتیبانی نمی کند، می توانید از پیشنهادهای ویژه برای خرید گوشی همراه استفاده کرده یا با هزینه ای کمتر، مودم اینترنت همراه 3G، 4G و 4.5G را خریداری کنید.

تنظیمات: برای دریافت تنظیمات مربوط به فعال سازی اینترنت همراه می توانید به یکی از روش های زیر اقدام کنید:
شماره گیری کد #2*4*555*
مراجعه به صفحه دریافت آنلاین تنظیمات اینترنت همراه
مراجعه به صفحه تنظیمات اینترنت همراه ایرانسل در سیستم عامل های مختلف
واردکردن تنظیمات زیر به صورت دستی در گوشی تلفن همراه
APN Connection Name
mtnirancell Irancell-Internet

خرید بسته های اینترنت ایرانسل

​سیمکارت همراه اول

در طرح اینترنت همراهی به هریک از مشترکین دائمی و اعتباری همراه اول بسته اینترنت مختص وی (متناسب با الگوی مصرف وی)، با قیمتی مقرون به صرفه پیشنهاد می شود. مشترکین همراه اول می توانند با شماره گیری *100*62# بسته اینترنت همراهی خود را رویت نموده و پس از تایید، آن را فعال نمایند.

این طرح مختص کلیه مشترکین دائمی و اعتباری است. بسته رزرو بسته های اینترنت همراهی، متناسب با قیمت و حجم بسته ی اینترنت همراهی متفاوت می باشند و مشترک می تواند در هر زمان اقدام به رزرو و یا خرید بسته دیگر و یا لغو تمدید خودکار بسته رزرو کند.

پس از اتمام حجمی یا زمانی بسته، محدودیتی در تعداد دفعات خرید مجدد بسته همراهی در همان ماه وجود ندارد. حتی مشترک می تواند پیش از اتمام بسته اینترنت همراهی در حال مصرف، بسته هدف موجود در *100*62# را رزرو نماید.
جهت استعلام بسته های اینترنت همراهی کد *100*10# را شماره گیری نمایید.

خرید بسته های اینترنت هراه اول

در انتها باید اشاره کنیم که برای استفاده از نرم افزار انبارداری انبار انلاین تنها به مرورگر هایی مانند کروم و اینترنت نیازمندید. یعنی تنها با خرید بسته های اینترنتی گوشی خود به آن دسترسی داشته باشید. با توجه به مصرف پایین اینترنت در این نرم افزار و همچنین نیم بها بودن هزینه مصرفی بخاطر دامنه.ir هزینه بیش از مصرف خود نداشته باشید. بک آپ گیری اطلاعات شما نیز آنلاین بوده و نیازی به ذخیره سازی در فضاهای داخلی گوشی یا هارد کامپیوتر خود نخواهید داشت.

انبارآنلاین نرم افزار مدیریت لحظه ای کالا

درباره این مقاله دیدگاهی بنویسید...
برای ثبت دیدگاه باید ابتدا وارد سایت شوید. جهت ورود را کلیک کنید