چرا کسب و کارها بدنبال نرم افزار انبارداری رایگان هستند؟

  • سه شنبه 06/آذر/1397
چرا کسب و کارها بدنبال نرم افزار انبارداری رایگان هستند؟
در دنیای برنامه نویسی، رایگان بودن یک نرم افزار انبارداری چه معنایی دارد؟ سر رشته این تفکر از کجاست؟

شاید وقتی کسب و کاری نیازمند نرم افزار برای مدیریت انبار خود می شود غیر منتظره نباشد که درون اینترنت بدنبال آن بگردد و اولین آیتمی که در پیشنهادات گوگل هم می توان یافت، انبارداری رایگان است. بیایید کمی از عقب تر به موضوع نگاه کنیم. وقتی اندازه کسب و کار ما زیاد میشه و به نوعی Scale آن بالا می رود، دیگه درون هیچ ذهن با هوشی این اطلاعات جا نمیشه و فرضا هم اگه جا بشه شاید توجیه نداره و ما باید ذهن مون رو برای کارهای خلاق تر آزاد نگه داریم. اینجاست که فرایند سیستماتیک کردن کار، شروع میشه و اولین چیزی به ذهن ما خطور می کنه اینه که یک نرم افزار برای کار خود تهیه کنیم و با تجربه ای که ما در ذهن مون داریم شروع به تصمیم گیری می کنیم. با توجه به اینکه در ایران (خوشبختانه یا متاسفانه) قانون کپی رایت وجود نداره و انواع و اقسام نرم افزار های پولی به روز دنیا در کامپیوتر ها و سیستم عامل های ما به رایگان نصب شده، ما این توقع را پیدا کردیم که در اولین گام به دنبال نسخه رایگان آن نرم افزار بگردیم و یا اگر نسخه غیر رایگان و پولی آن نرم افزار را دانلود کردیم دنبال serialnumber یا کرک آن بگردیم و به عبارتی قفل نرم افزار را بشکنیم.

حال ما در اینجا قصد نداریم در مورد درست یا غلط بودن این عملحرف بزنیم چون نه صلاحیت این کار رو داریم و نه موضوع بحث ماست. پس ما با توجه به تجربیاتمون بدنبال نرم افزار انبار رایگان می گردیم. نکته ای که خیلی مهم است این ضرب المثل است که پنیر رایگان فقط در تله موش است. اگر ما از نرم افزاری مثل word و یا excel بصورت رایگان استفاده می کنید دلیل بر رایگان بودن آن نیست، دلیل ش همان کرک هایی است که استفاده می کنیم. ضمن اینکه بحث پشتیبانی این نرم افزار ها هم وجود دارد. مطمئنا این چنین نرم افزارهایی که اغلب برای مایکروسافت است در صورت اتمام زمان رایگان بوده و به قولی Expire شدن از کار نمی افتد و به شما خدمات می دهد ولی در صورتی که شما به هر دلیلی نیاز به پشتیبانی و یا به روز آوری نرم افزار داشته باشید، شرکت هیچ گونه کمکی به شما نمی کنه. اما در نرم افزارهای رایگان ایرانی، کار جور دیگری است. معمولا سیاست های مختلفی برای ارائه نرم افزار رایگان مثلا انبارداری وجود دارد. برخی شرکت های برنامه نویسی و طراحی نرم افزار برای اینکه به مخاطبان خود کارکرد و محیط نرم افزار را نشان بدهند یک نسخه رایگان با محدودیت که معمولا دمو می گویند تهیه کرده و در اختیار کاربران قرار می دهند. با این نسخه رایگان شما کارهای محدودی رو می تونید در این نرم افزار انجام بدید مثلا قابلیت افزودن 3 کاربر، 200 کالا و یا 500 سند رسید و حواله را دارید و یا در مواردی این نسخه رایگان را به محدودیت زمانی ارائه می دهند که پس از 30 روز منقضی می شود و یا از هیچ نظر محدودیت قائل نمی شوند ولی در چاپ رسید و حواله ها اسم خودشان را درج می کنند تا از این راه تبلیغ آن ها شود ولی چیزی که قطعی هست این است که شما اگر بخواهید واقعا از یک نرم افزار بومی بطور کامل استفاده نمایید حتما باید پولی بابت آن بدهید، چون به هر حال فرایند تهیه، تولید نرم افزار و پشتیبانی نرم افزار یک عملیات تخصصی و فوق العاده پیچیده و گران ولی در نهایت با بازده ای فوق العاده است. تمام اینها که تا به اینجا ذکر شد شامل تمامی نرم افزارهای ویندوزی انبارداری و یا نرم افزار های تحت وب یا همان انبارداری آنلاین می شد.

anbaronline.ir

ذکر این نکته خالی از لطف نیست که هزینه خرید و اشتراک نرم افزارهای تحت وب به علت قرار گیری بر روی یک سرور و یا یک ابر Cloud بیشتر از کامپیوتر شخصی شماست. از این لحاظ که شما می توانید یک نرم افزار ویندوزی انبار تهیه ولی دیگر اشتراک را تمدید نکنید و می توانید سالیان زیادی از آن استفاده کنید به شرط این که پشتیبانی و یا به روز رسانی آن را نخواهید ولی در نرم افزار های تحت وب و ابری شما هزینه ای مداوم، باید بپردازید چون بنا به خاصیت و جنس این محیط که همیشه آنلاین است و پشتیبانی و به روز آوری آن تضمین شده است، شما نیز باید پرداخت های منظمی داشته باشید.

درباره این مقاله دیدگاهی بنویسید...
برای ثبت دیدگاه باید ابتدا وارد سایت شوید. جهت ورود را کلیک کنید