آموزش حسابداری انبار با نرم افزار اکسل

  • چهارشنبه 04/فروردین/1400
آموزش حسابداری انبار با نرم افزار اکسل
در حال حاضر، نرم افزارهای آفیس، اهمیت قابل توجهی پیدا کرده‌اند. در میان این نرم افزارها، برنامه اکسل جایگاه خاصی را به خود اختصاص داده است.

همان طور که می دانیم در شرایط امروز، آموزش حسابداری اکسل و نرم افزار انبار، یک امتیاز ویژه تلقی می شود و آموزش فرمول حسابداری اکسل، رواج قابل توجهی یافته است. به طور کلی می توان گفت در حال حاضر در بسیاری از موارد، نیازمند گزارش هایی هستیم که نمی توان آن ها را با نرم افزارهای مالی و حسابداری انجام داد. همین عامل نیز باعث شده تا بیشتر برنامه های حسابداری با برنامه اکسل، همراه شوند. بنابراین امکان ایجاد خروجی های گزارش های حسابداری از جمله حسابداری انبار، با اکسل فراهم شده است.

آموزش حسابداری با اکسل برای انبار

برای آموزش اکسل و استفاده کردن از اکسل حسابداری، در ابتدا لازم است تا مجموعه نرم افزارهای آفیس office را در کامپیوتر خود نصب نمایید تا نرم افزار و برنامه اکسل ​Excel را نیز داشته باشید. در اولین صفحه ای که از این برنامه، مشاهده می کنید محیط و صفحه دستورات اصلی نیز قابل مشاهده است. بنابراین با استفاده از این برنامه، می توانید تمامی فایل ها و اسناد خود را ذخیره نمایید و آن ها را چاپ کنید و از این طریق، به مدیریت داده های خود اقدام نمایید.

در این برنامه هم چنین اکسس تولبار Access Toolbar، قابل مشاهده است که با استفاده از آن می توانید ابزارهای مورد نیاز خود را اضافه کنید و آن ها را مورد استفاده قرار دهید. در محیط نرم افزاری اکسل، هم چنین زبانه هایی وجود دارد. در حقیقت در این برنامه، امکانات این بخش با توجه به موضوع آن ها، دسته بندی شده است. به این امکانات در اصطلاح، زبانه گفته می شود. با کلیک کردن بر روی هر یک از این بخش ها و یا هر یک از این زبانه ها می توانید عملکرد خاص هر یک را مشاهده کنید. اکسل، هم چنین از نوار فرمول به وجود آمده است که محتوای سلول را نشان می دهد و سطر و ستون آن را، مشخص می کند. مجموعه این برنامه ها به شما کمک خواهند کرد تا بتوانید از امکانات این نرم افزار برای حسابداری انبار استفاده کنید.

آموزش حسابداری با اکسل برای انبار

آموزش حسابداری در اکسل

برنامه اکسل برای انجام دادن محاسبات و عملیات های ریاضی و حسابداری و رسم نمودار، مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع می توان گفت این برنامه، برنامه ای گسترده برای تامین بسیاری از نیازها از جمله حسابداری است.

آموزش فرمول حسابداری اکسل

همان طور که می دانید از جمله اصول فرمول نویسی در اکسل، این است که برای انجام این کار در یک سلول، لازم است در ابتدا کلید تساوی = را وارد نمایید. پس از این کار، برنامه متوجه خواهد شد که شما قصد فرمول نویسی دارید. بنابراین پس از این کار می توانید فرمول مورد نظر خود را تایپ نمایید و سپس کلید Enter را فشار دهید. برای انجام محاسبات با استفاده از این برنامه در ابتدا لازم است تا با توابع اکسل حسابداری آشنا شویم.

بیشتر بدانید: آموزش تبدیل ممیز به نقطه در نرم افزار اکسل

از جمله توابع حسابداری در اکسل می توان موارد زیر را نام برد:

SLN: از این تابع برای محاسبه کردن هزینه استهلاک و یا روش مستقیم، استفاده می شود.
SYD: به محاسبه هزینه استهلاک به روش مجموع سنوات می پردازد.
DB: عنوان تابعی در اکسل است که با استفاده از آن به محاسبه هزینه استهلاک نزولی در زمانی مشخص اقدام می شود.
DDB: از دیگر توابع اکسل حسابداری است که به محاسبه هزینه استهلاک نزولی مضاعف در زمانی مشخص می پردازد.
VDB: تابع دیگری در اکسل است که هزینه استهلاک را در دوره ای خاص، به روش نزولی مورد محاسبه قرار می دهد.
FV: نام تابعی در اکسل حسابداری است که ارزش های بعدی سرمایه گذاری های انجام شده را محاسبه می کند.
PV: تابعی است که از طریق آن می توانید به محاسبه ارزش فعلی سرمایه گذاری خود پی ببرید.
به طور کلی می توان گفت فرمول نویسی در اکسل به چند روش انجام می گیرد و انواع مختلفی دارد. از جمله انواع فرمول نویسی در اکسل می توان به فرمول نویسی مطلق، نسبی و ترکیبی اشاره کرد.

ترفند های حسابداری در اکسل

در این بخش به بیان چند ترفند و تکنیک ویژه خواهیم پرداخت که با استفاده از آن ها می توان عملیات فرمول نویسی و محاسبات را به سادگی در محیط اکسل به انجام رساند.
ترفند جمع زدن سریع
برای انجام این کار با سرعت بالا، کافی است تا در انتهای یک سطر و یا ستون، سلولی را که مورد نظرتان است انتخاب کنید و سپس کلید ALT را به همراه کلید تساوی = فشار دهید.
ترفندی برای فرمت اعداد
لازم است بدانید در برنامه اکسل کلیدهایی مانند SHIFT و CTRL، (کنترل و شیفت)، و هم چنین اعداد 1 تا 5 برای فرمت اعداد به کار برده می شوند.
ترفند کپی کردن سریع فرمول
اگر در برنامه اکسل، یک فهرست دارید و فرمولی در آن فهرست، مورد استفاده قرار گرفته است که لازم است حتما در سایر سطرها نیز از آن فرمول استفاده شود، می توانید برای جلوگیری کردن از تکرار در وارد کردن آن فرمول در سطرهای مختلف، به کپی کردن آن بپردازید و این کار را از طریق دابل کلیک کردن بر روی نقطه مورد نظر به انجام برسانید.
ترفند حذف کردن سطر و ستون ها
برای انجام این کار لازم است تا از کلیدهای CTRL به همراه -، ( کنترل و منها )، استفاده نمایید تا سطر و یا ستون خود را به راحتی حذف کنید.
ترفند اضافه کردن سطر و ستون ها
برای اضافه کردن سطر و یا ستون در برنامه اکسل می توانید از کلیدهای کنترل، شیفت و مساوی CTRL و SHIFT و = استفاده نمایید.
ترفند جابجایی سریع بین صفحات
این کار مختص زمانی است که شما تعداد صفحات زیادی داشته باشید و بخواهید به طور مداوم در میان این صفحات و یا شیت ها جابجا شوید. بنابراین با استفاده از این روش، می توانید به سرعت به انجام این کار اقدام نمایید. برای انجام سریع این کار از کلیدهای CTRL به همراه page Down استفاده کنید و یا کلیدهای ctrl و page up را به کار برید.


درباره این مقاله دیدگاهی بنویسید...
برای ثبت دیدگاه باید ابتدا وارد سایت شوید. جهت ورود را کلیک کنید