انواع لیفتراک و استاکر

  • پنجشنبه 20/اردیبهشت/1403
انواع لیفتراک و استاکر

لیفتراک برقی

لیفتراک برقی، برای محیط های سربسته مانند انبارها به خاطر عدم تولید دود و صدای اندک انتخاب مناسبی اند. بنابراین در فضاهای سربسته که تهویه قوی ندارند توصیه می شود به جای استفاده از لیفتراک های دیزلی یا گازی از لیفتراک های برقی استفاده شود. این لیفتراک ها بطور معمول دارای یک موتوری الکتریکی است که از طریق یک باطری لیفتراک از نوع اسیدی- سربی برای تامین انرژی خود استفاده می کند. این مدل را با نام پالت تراک برقی هم می شناسند.

لیفتراک دیزلی

در این نوع از لیفتراک ها، به دلیل ساختار و نوع احتراق موتورهای دیزل نسبت به نوع لیفتراک بنزینی، قدرت بیشتری دارند و می توانند بارهای سنگین تری را بلند کنند لیفتراک های دیزلی برای استفاده در مناطق باز طراحی شده اند اما می توانند در انبارهای بزرگ با تهویه مناسب نیز استفاده شوند و بیشتر در مراکز صنعتی و در شرکت های خدمات بندری و انبار ها و …. استفاده می شوند.

لیفتراک دوگانه سوز

لیفتراک دو گانه سوز نوع خاصی از لیفتراک هستند که از دو سوخت گاز و بنزین، به عنوان منبع انرژی استفاده می کنند. این مدل لیفتراک با توجه به آلودگی بسیار پایین، صدای بسیار کم موتور، لرزش پایین موتور برای محیط ها و انبارهای سرپوشیده و مسقف و سوله ها با تهیه هوای مناسب گزینه بسیار مناسبی هستند.

لیفتراک بنزینی

در حال حاضر لیفتراک با سوخت بنزین بسیار کم در ایران وجود دارد و اکثرا از نوع لیفتراک های دوگانه سوز استفاده می شود و این به این علت است که این نوع سوخت آلایندگی زیادی دارد و سوخت آن نیز بسیار گران می باشد.

لیفتراک گازی

این نوع لیفتراک نسبت به انواع مختلف دیگر کمبودی در قدرت ندارد و سوخت مورد نظر نیز بسیار مقرون به صرفه می باشد. نکته حائز اهمیت در استفاده از لیفتراگ گازی ایمنی دستگاه است. اپراتور این نوع لیفتراک باید روزانه آن را مخصوصا از نظر نشتی گاز چک کند. چرا که در صورت نشتی گاز ممکن است حادثه ای رخ دهد.

استاکر یا لیفتراک دستی

لیفتراک دستی جزو یکی از انواع لیفتراک دسته بندی می شود. لیفتراک دستی برای جا به جایی بارها توسط نیروی انسانی مورد استفاده قرار می گیرند و در کارگاه های کوچک، انبارها و محیط های صنعتی نیاز افراد را برطرف می کند. این دستگاه دارای انواع مختلف همچون استاکر برقی و استاکر دستی (جک پالت) می باشد.

استاکر یکی از انواع لیفتراک است که با کمک نیروی انسان از طریق هل دادن کار می کند. استاکر یکی از پرکاربرد ترین دستگاه ها در صنعت انبارداری می باشد که برای جا به جایی بار های نسبتا سنگین مورد استفاده قرار می گیرد. استاکرها دارای انواع مختلفی همچون برقی و دستی هستند.

استاکر دستی یا لیفتراک دستی

استاکرهای دستی همانطور که از نامشان پیداست حمل و نقل بار را با استفاده از نیروی کششی انسانی انجام می دهند. این نوع لیفتراک دستی برای جا به جایی بار در محیط های کوچک و سربسته انتخاب مناسبی می باشند. یکی از مزیت های استاکر دستی این است که، ارتفاع حمل بار آن قابل تنظیم است. این مدل از استاکرها جز مقرون به صرفه ترین، مستحکم ترین و ماندگارترین مدل های موجود در بازار است.

استاکر برقی

استاکر برقی یکی از پرکاربردترین تجهیزات انبارداری می باشد که برای کاربردهای ویژه و حمل بار در فضاهای بسته و نسبتا کوچک و محدود طراحی شده اند. این نوع استاکر همانطور که از نامش پیدا است تمام برقی بوده و نیروی محرکه برای انجام تمامی مراحل انجام کار این وسیله، نیروی برق است.

بیشتر بدانید: آشنایی با لیفتراک هایی که در انبارداری استفاده می شوند

لیفتراک تویوتا

شرکت تویوتا در سال 1926، توسط فردی ژاپنی به نام ساکیشی تویودا راه اندازی شد. شرکت تویوتا، تولید کننده انواع خودرو و ماشین های صنعتی، نساجی، تجاری، تجهیزات حمل و نقل و همچنین ارائه دهنده خدمات بازرگانی می باشد. در سال 1935، اولین کارخانه خودروسازی تویوتا آغاز به کار کرد. در سال 1937، شرکت تویوتا موتور به طور رسمی افتتاح شد. اولین محصول تجاری شرکت تویوتا، کامیون 1/5 تنی بود. شرکت تویوتا در حال حاضر به عنوان یکی از بزرگترین سازندگان لیفتراک در جهان شناخته شده است.

راجع به کیفیت محصولات تولیدی این شرکت همین کافیست که از میان برندهای لیفتراک، طبق آخرین لیست رده بندی لیفتراک های دنیا، برای دوازدهمین سال متوالی شرکت تویوتای ژاپن Toyota Industries Corp موفق به کسب مقام نخست گردید.

شرکت تویوتا، انواع لیفتراک دیزلی، لیفتراک برقی، لیفتراک دوگانه سوز و همچنین انواع تجهیزات انبارداری از جمله جک پالت، استاکر برقی، پالت تراکت و ریچتراکت را تولید و به بازار ارائه می کند.

لیفتراک کوماتسو

شرکت کوماتسو Komatsu در سال 1921 در شهر کوماتسو ژاپن تاسیس شد. کوماتسو یکی از بزرگترین شرکت های ارائه دهنده محصولات و خدمات متنوع صنعتی است. این گروه علاوه بر این که یکی از مجریان بین المللی در زمینه تجهیزات ساخت و ساز و استخراج معادن است، در زمینه های دیگری مانند ساخت و تولید تجهیزات جانبی (قطعات انواع ماشین های سنگین)، ماشین های حمل و نقل، ماشین آلات صنعتی و ماشین آلات راهسازی مشغول به کار فعالیت است.

کوماتسو یکی از محصولات بسیار پر کاربرد این شرکت می باشد که در سرتا سر دنیا به دلیل کیفیت در ساخت و بازدهی بالا از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار است. تمامی تولیدات لیفتراک کوماتسو دارای تاییده های مختلف بین المللی مانند ISO 9001 Quality Management System و یا ISO 14001 Environmental Management Systemm می باشد. انواع لیفتراک کوماتسو می توان به لیفتراک برقی کوماتسو، لیفتراک دوگانه سوز کوماتسو و لیفتراک کوماتسو دیزل اشاره کرد.

لیفتراک دوسان

شرکت دوسان Doosan یکی از بزرگ ترین تولید کنندگان انواع ماشین آلات راهسازی، موتور دیزل و ژنراتور، تجهیزات صنعت و معدن، ساختمان، عمران و خدمات شهری می باشد، این شرکت در سال 2005 توسط گروه دوسان، تاسیس شد. در همان سال نیز شرکت صنایع دوو با همکاری دوسان راه اندازی شد و اکنون یکی از سازندگان ماشین آلات صنعتی تبدیل شده است.

لیفتراک دوو-دوسان یکی از معدود لیفتراک هایی است که در انواع دیزلی، گازی، دوگانه سوز، بنزینی و برقی تولید می شود. شهرت این لیفتراک ها بیشتر به خاطر کیفیت فوق العاده بالای آن ها و نیز عمر زیاد و هزینه کم نگهداری و راهبری آسان دستگاه ها می باشد. هم اکنون عمده مشتریان این دستگاه ها کشورهای آمریکا و اروپا می باشند که بیش از 303 نمایندگی در آمریکا و 131 نمایندگی فروش و خدمات پس از فروش در اروپا و کلا 516 نمایندگی در سرتاسر جهان ارائه این محصولات را به عهده دارند.

لیفتراک میتسوبیشی

لیفتراک سبک شرکت میتسوبیشی در سه کلاس لیفتراک بنزینی، لیفتراک دوگانه و لیفتراک گازوئیلی به دو دسته زیر تقسیم می شوند:

تایر کوشن: در این رده، انواع لیفتراک های از مدل k21 و k25 نیسان استفاده می کنند.

لاستیک پنوماتیک: در این رده، تمامی لیفتراک ها از موتور های نیسان k21 و نیسان k25 استفاده می کنند و در لیفتراک های دیزلی خود از موتور میتسوبیشی 4EG استفاده می کند.

لیفتراک سنگین: در لیفتراک سنگین این شرکت، از موتور های انگلیسی پرکینز استفاده می کنند که یکی از برترین برند های جهان است.

لیفتراک زوم لاین

مجموعه زوم لایون با بیش از 50 سال تجربه در زمینه طراحی مهندسی و ساخت ماشین آلات عمرانی، در سال 1992 با تغییر نام به صنایع ماشین آلات سنگین زوم لایون در لیست مرجع بورس شرکت های بزرگ چینی قرار گرفت و در سال 2000 نیز وارد لیست بازار جهانی بورس هنگ کنگ گردید. مجموعه زوم لاین با سرمایه اولیه 8/1 میلیارد دلار، متشکل از 9 پارک صنعتی و با کارخانه ای با وسعت 3 میلیون متر مربع، از بزرگترین مجموعه های پیشرو در زمینه تولید تخصصی ماشین آلات مهندسی انرژی، محیط زیست و حمل و نقل جهت پروژه های عمرانی می باشد. همچنین این شرکت در سال 2008 با خرید شرکت ایتالیایی CIFA تحول عظیمی در خصوص تولید پمپ های بتن بوجود آورد و به عنوان برترین تولید کننده پمپ بتن در چین شناخته شد.

لیفتراک زوم لاین یکی از محصولات پرفروش شرکت می باشد که هم اکنون به کشور هاى زیادی از جمله انگلیس، آلمان، روسیه، استرالیا، بزریل، آرژانتین، آفریقا جنوبى، آمریکا، جنوب آسیا، خاورمیانه و ایران صادر می شود. یکی از ویژگی های مهم لیفتراک zoomlion دیزل است که به موتورهای دیزل کم مصرف و بهینه با راندمان بالا از دو شرکت ایسوزو و پرکینز اشاره کرد.

لیفتراک هیوندای

صنایع سنگین هیوندای Hyundai یک شرکت چند ملیتی و مجموعه ای از شرکت ها و کارخانجات بزرگ تولید کننده ماشین آلات صنایع سنگین در کشور کره جنوبی است که در سال 1947 توسط آقای چونگ جو یونگ (Chung Ju Yung) بنیان گذاری و تاسیس شد.

صنایع سنگین هیوندای زیر مجموعه شرکت های هیوندای می باشد، که به عنوان بزگترین شرکت کشتی سازی جهان شناخته شده است. این شرکت از سال 1985 شروع به تولید ماشین آلات سنگین راهسازی، معدنی و صنعتی (بیل مکانیکی، مینی بیل، لودر، مینی لودر، بکهو، و انواع لیفتراک) نموده است. که در این میان لیفتراک هیوندای از مجموعه محصولات شرکت هیوندا می باشد و دارای ظاهری با ظرافت همراه با قدرت بالا و کیفیتی پایدار است و قدرت و آلایندگی بسیار پایین این نوع رضایت مشتری را در هر شرایط محیطی می تواند جلب کند. لیفتراک هیوندای دیزل، لیفترام هیوندای دوگانه سوز و لیفتراک هیوندای برقی از تولیدات این مجموعه است.

لیفتراک هلی

این شرکت هلی در سال 1958 تأسیس شد و در حال حاضر با ظرفیت تولید 120000 دستگاه لیفتراک در سال، در حال فعالیت می باشد. انواع لیفتراک هلی، بالابر، پالت تراک، استاکر و لودر، محصولات متنوع شرکت هلی هستند.

لیفتراک دیزلی هلی

  • لیفتراک هلی، سری G
  • G 5-10T
  • G 2-3T
  • G 1-1/8T
  • لیفتراک هلی، سری H2000
  • H2000 1-1/8T
  • H2000 2-3/5T
  • H2000 4-5T
  • H2000 5-10T
  • H2000 3-6T
  • لیفتراک هلی، سری H3
  • H3 1-1/8T
  • H3 2-3/5T
  • لیفتراک هلی، سری Gll
  • Gll 2-3/5T
بیشتر بدانید: نحوه دریافت گواهینامه لیفتراک و قوانین استفاده از لیفتراک

لیفتراک برقی هلی

  • لیفتراک هلی، سری G
  • CPD 10-25T چهار چرخ
  • CPD 30-35T چهار چرخ
  • CPD 40-50T چهار چرخ
  • CPD 90-100T چهار چرخ
  • CPD 10S-20S سه چرخ
  • CPD 15SH-GA سه چرخ
  • لیفتراک هلی، سری H2000
  • CPD 15-20T چهار چرخ
  • CPD 60-70T چهار چرخ
  • لیفتراک هلی، سری H3
  • CPD 10-25T چهار چرخ
  • لیفتراک هلی، سری Gll
  • CPD 15-20T سه چرخ
  • لیفتراک هلی، سری EFG
  • 1/5T سه چرخ
  • 1/6 – 2T چهار چرخ

لیفتراک سپاهان

لیفتراک سهند

لیفتراک کایون بائولی

در این مقاله سعی شده برند های لیفتراک به همراه سایت هایشان معرفی شود.

درباره این مقاله دیدگاهی بنویسید...
برای ثبت دیدگاه باید ابتدا وارد سایت شوید. جهت ورود را کلیک کنید